News

TPC Matchpoint går sammen med MATCHi og skaper med det et av verdens største racketsport-nettverk.

MATCHi, Nordens ledende racketsport-plattform, ønsker TPC Matchpoint varmt velkommen til sitt ekspanderende nettverk. Sammenslåingen utvider MATCHis globale racketsport-virksomhet og er nok et bevis på selskapets ambisjon om å bli den foretrukne plattformen for racketsport-anlegg og spillere på global basis.


Svenske MATCHis markedsplattform ble etablert i 2012 i Gøteborg. Det er et brukervennlig system for booking og betaling av baner, administrasjon av aktiviteter og konkurranser, spillermatching og direktestrømming samt automatisert racketleie. MATCHi leverer nå et omfattende tjenestetilbud til over 2500 anlegg og to millioner spillere, og selskapet er utvalgt bookingpartner for verdens største padel-operatører.

Siden 2020 har antallet anlegg som har valgt MATCHi som sin fortrukne racketsport-plattform, vokst organisk med 308 %, og spillere har generert SEK 1,5 milliarder i bookingverdi de siste 12 månedene. For å trappe opp selskapets vekst ytterligere og ønske TPC Matchpoint velkommen til nettverket sitt, har MATCHi nylig sikret ny kapital fra sine investorer, Verdane og Sprints Capital. Sammenslåingen med TPC Matchpoint gir MATCHi muligheten til å tre inn på andre større racketsport-markeder, deriblant Spania, Italia og Latin-Amerika.

TPC Matchpoint opererer i 30 land, hvor 1000 anlegg og én million spillere benytter selskapets bookingplattform. Det gjør TPC Matchpoint til et av verdens største sportsadministrasjonssystemer. TPC Matchpoint ble startet av Nacho Daroz og Antonio Carrión og leverer et komplett, skreddersydd system for anlegg og spillere over hele verden. TPC Matchpoints solide fotfeste i Sør-Europa og Latin-Amerika gir MATCHi nye muligheter, slik at selskapet kan fortsette sin reise mot målet – å etablere et verdensomspennende racketsport-økosystem som forbinder spillere og anlegg. Administrerende direktør i MATCHi, Daniel Ekman, uttalte: ”Vi er utrolig glade over å kunne ønske TPC Matchpoint velkommen inn i MATCHi racketsport-nettverket. TPC Matchpoint er tuftet på de samme verdiene som MATCHi, og sammen med våre solide kunder og partnere skal vi skape verdens beste racketsport-nettverk. ”

Daglig leder i TPC Matchpoint, Nacho Daroz, uttalte: ”Helt fra dag én merket vi hvor utrolig opptatt MATCHi er av å legge til rette for at racketsport-spillere over hele verden skal få spille mer – et mål som sammenfaller med våre egne verdier og mål. Sammenslåingen med MATCHi gir oss nye og spennende muligheter til å få med både anlegg og spillere over hele verden, og vi gleder oss til å samarbeide framover. ”

I overskuelig framtid vil TPC Matchpoint og MATCHi fortsette som to separate enheter, som trekker veksler på de unike virksomhets- og nettverkssynergiene det åpner for. Denne samordningen mellom våre to selskaper fører MATCHi ett skritt nærmere målet: Å bli det globale racketsport-miljøets foretrukne partner.

More information
Johan Rogebrant, Chief Growth Officer MATCHi
johan.rogebrant@matchi.se
+46768155367

Om MATCHi  
MATCHi ble startet for å gi racketsport-aktører best mulige vilkår ved hjelp av brukervennlig teknologi. MATCHis bookingplattform reduserer administrasjonsbyrden for klubbene og kobler anlegg og spillere sammen via selskapets markedsplass. MATCHi ble startet i 2012 for å skape vekst for racketsport, og selskapet har de senere årene blitt en av verdens største selskaper på dette feltet. Med over 1600 anlegg, mer enn én million spillere og nesten 100 ansatte over hele verden er MATCHis visjon å bli det globale racketsport-miljøets foretrukne plattform.

Similar posts

Get notified of new insights

Be the first to know about the latest articles MATCHi Insights have to offer. Try it out!