News

TPC Matchpoint slår sig sammen med MATCHi – og skaber herved et af verdens største netværk inden for ketsjersport.

MATCHi, den førende ketsjersportsplatform i Norden, byder TPC Matchpoint velkommen til sit stadigt større netværk. Fusionen udvider MATCHi’s globale aftryk inden for ketsjersport og beviser endnu en gang ambitionen om at blive den foretrukne platform for det globale fællesskab af spillersteder og spillere inden for ketsjersport.


MATCHi’s markedsplads blev grundlagt i 2012 i Göteborg, Sverige, og tilbyder et brugervenligt banebookings- og betalingssystem, aktivitets- og konkurrenceadministration, match af spillere og livestreaming samt automatiseret udlejning af bat og ketsjere. MATCHi tilbyder nu sine omfattende tjenester til mere end 2.500 spillesteder og 2 millioner spillere og er bookingpartner med de største padeloperatører i verden.

Siden 2020 er antallet af spillesteder, der vælger MATCHi som deres foretrukne ketsjersportsplatform, vokset organisk med 308 %, med en bookingværdi på 1,5 mia. SEK genereret af spillere i løbet af de seneste 12 måneder. For at accelerere dette vækstforløb yderligere og byde TPC Matchpoint velkommen til netværket har MATCHi for nyligt sikret sig yderligere finansiering fra sine nuværende investorer, Verdane og Sprints Capital. Ved at slå sig sammen med TPC Matchpoint får MATCHi nye muligheder for at etablere sig på andre store markeder for ketsjersport, såsom Spanien, Italien og Latinamerika.

TPC Matchpoint opererer i 30 lande med 1.000 spillesteder tilknyttet og 1 million spillere, der bruger deres bookingplatform, og er et af verdens største sportsadministrationssystemer. TPC Matchpoint, som er stiftet af Nacho Daroz og Antonio Carrión, tilbyder et helstøbt og skræddersyet system for spillesteder og spillere i hele verden. Med en stærk tilstedeværelse i Sydeuropa og Latinamerika giver partnerskabet MATCHi nye muligheder for at fortsætte forløbet med at etablere et globalt økosystem for ketsjersport, der forbinder spillere med spillesteder. Daniel Ekman, administrerende direktør hos MATCHi, udtaler: "Vi er glade for at kunne byde TPC Matchpoint velkommen til MATCHi's ketsjersportsfællesskab. Som en virksomhed, der er bygget på de samme værdier som MATCHi, vil vi sammen med vores stærke kunder og partnere bygge verdens bedste ketsjersportsnetværk."

Nacho Daroz, direktør hos TPC Matchpoint, siger: "Siden vi begyndte at tale sammen, har vi i den grad følt MATCHi's passion for at muliggøre mere spilletid i det globale ketsjersportsfællesskab – noget, der stemmer overens med vores værdier. Ved at slå os sammen med MATCHi får vi spændende nye muligheder for at engagere både spillesteder og spillere over hele verden, og vi ser frem til samarbejdet."

I den umiddelbare fremtid vil TPC Matchpoint og MATCHi fortsat være to separate enheder med unikke forretningsmæssige og netværksmæssige synergier mellem de to virksomheder. Gennem dette fælles samarbejde er MATCHi et skridt tættere på at nå sit mål: at blive den oplagte partner for det globale ketsjersportsfællesskab.

Om MATCHi
MATCHi er sat i verden for at gøre noget særligt for spillere inden for ketsjersport gennem brugervenlig teknologi. MATCHi’s bookingplatform hjælper klubber med at administrere mindre og forbinder spillesteder med spillere gennem sin markedsplads. MATCHi blev stiftet i 2012 for at fremme væksten inden for ketsjersport og er i de seneste år blevet en af verdens største virksomheder inden for dette segment. Med over 1.600 spillesteder, over 1 million spillere og tæt på 100 medarbejdere spredt ud over hele verden er MATCHi’s vision at blive den mest populære platform inden for det globale ketsjersportsfællesskab.

Similar posts

Get notified of new insights

Be the first to know about the latest articles MATCHi Insights have to offer. Try it out!