News

TPC Matchpoint yhdistää voimansa MATCHin kanssa – luo yhden maailman suurimmista mailapeliverkostoista.

MATCHi, Pohjoismaiden johtava mailapelialusta toivottaa TPC Matchpointin kasvavaan verkostoonsa. Fuusio laajentaa MATCHin globaalia mailapelikattavuutta ja tuo jälleen kerran esiin yrityksen tavoitteen tulla parhaimmaksi alustaksi globaalien mailapelipaikkojen ja pelaajien verkostossa.


Vuonna 2012 Ruotsin Göteborgissa perustettu MATCHin markkinapaikka tarjoaa helpon kenttävaraus- ja maksujärjestelmän, aktiviteettien ja kilpailuiden hallinnan, pelaajien yhdistämisen ja live-striimauksen sekä automatisoiden mailanvuokrauksen. MATCHi tarjoaa nyt kokonaisvaltaista palvelua yli 2 500 mailapelipaikalle ja 2 miljoonalle pelaajalle ja on luotettu varauskumppani maailman suurimmille padeltoimijoille.

Vuodesta 2020 lähtien suositelluksi mailapelialustakseen MATCHin valinneiden paikkojen määrä on kasvanut orgaanisesti 308 %, kun pelaajien tekemien varausten arvo on ollut viimeisten 12 kuukauden aikana 1,5 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätäkseen kasvuaan ja toivottaakseen TPC Matchpointin verkostoonsa MATCHi on vastikään varmistanut lisärahoitusta nykyisiltä sijoittajiltaan Verdanelta ja Sprints Capitalilta. Kun MATCHi yhdisti voimansa TPC Matchpointin kanssa yritys sai uusia mahdollisuuksia valloittaa uusia suurehkoja urheilumarkkinoita, kuten Espanjan, Italian ja Latinanalaisen Amerikan.

TPC Matchpoint toimii 30 maassa 1 000 paikassa ja sen varausalustaa käyttää miljoona ihmistä, mikä tekee siitä yhden maailman suurimmista urheilunhallintajärjestelmistä. Nacho Darozin ja Antonio Carriónin perustama TPC Matchpoint tarjoaa kokonaisvaltaisen ja räätälöidyn järjestelmän paikolle ja pelaajille ympäri maailmaa. Yrityksellä on vahva jalansija eteläisessä Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa, joten kumppanuus tarjoaa nyt MATCHille uusia mahdollisuuksia jatkaa pyrkimystään luoda globaalin mailapeliekosysteemin, joka yhdistää palaajat pelipaikkoihin. MATCHin toimitusjohtaja Daniel Ekman kommentoi yhdistymistä seuraavasti: ”Olemme innoissamme, kun saamme toivottaa TPC Matchpointin mukaan MATCHin mailapeliyhteisöön. Yrityksemme perustaa toimintansa samoihin arvoihin kuin MATCHi, joten rakennamme yhdessä vahvojen asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa maailman suurimman mailapeliverkoston.”

TPC Matchpointin toimitusjohtaja Nacho Daroz kertoo: ”Kun aloitimme keskustelun, huomasimme MATCHin intohimon tarjota entistä enemmän pelejä globaalissa mailapeliyhteisössä – mikä korreloi arvojemme kanssa. Kun yhdistimme voimamme MATCHin kanssa, meille esiteltiin uusia jännittäviä mahdollisuuksia siitä, miten saadaan sekä pelipaikat että pelaajat sitoutumaan ympäri maailmaa. Odotammekin yhteistyötä innolla”.

Lähitulevaisuudessa PC Matchpoint ja MATCHi säilyvät kahtena erillisenä yhtiönä, joiden välillä on ainutlaatuinen liiketoimien ja verkoston synergia. Yhteisen matkan ansiosta MATCHi on yhden askeleen lähempänä tavoitettaan: tulla globaalin mailapeliyhteisön itsestään selväksi kumppaniksi.

Tietoa MATCHista
MATCHin tarkoituksena on tarjota mailapelaajille käyttäjäystävällistä tekniikkaa. MATCHin varausalusta auttaa pelipaikkoja vähentämään hallinnollista työtään ja yhdistää paikat pelaajien kanssa markkina-alustansa kautta. Vuonna 2012 perustettu MATCHi luotiin fasilitoimaan mailapelien kasvua, ja se on viime vuosina kasvanut yhdeksi maailman suurimmista alan yrityksistä. MATCHilla on yli 1 600 paikkaa, yli miljoonaa pelaajaa ja lähes 100 työntekijää ympäri maailmaa. Sen visiona on olla globaalin mailapeliyhteisön ensimmäinen vaihtoehto.

Similar posts

Get notified of new insights

Be the first to know about the latest articles MATCHi Insights have to offer. Try it out!