Nyheter

Säg hej till nya MATCHi!

Låt oss få presentera den första versionen av den nya MATCHi appen tillsammans med vår nya grafiska profil. Nu blir det ännu enklare för fler spelare att hitta lediga tider, anläggningar och boka banor för racketsport.


Spännande tider för MATCHi

Att få förverkliga en vision är en mäktig upplevelse. Den senaste tiden har vi på MATCHi genom nyrekrytering utökat vår spetskompetens inom apputveckling för att kunna realisera vår vision om en ny, förbättrad app. Därför känns det extra roligt att få presentera den första versionen av vår nya app tillsammans med vår nya grafiska profil.

Med ett tydligt avstamp i vår historia håller vi just nu på att lägga grunden för vår framtid med flera nya kollegor och kunder på intåg. Den nya appen markerar starten på ett mer proaktivt MATCHi där användarupplevelsen ligger i fokus. Lanseringen av en mer flexibel och tillgänglig app är ett första steg i det arbetet. I samband med utvecklandet av appen har vi även tagit fram en ny grafisk profil för att säkerställa att vår visuella identitet växer tillsammans med bolaget. En hel del roliga nyheter med andra ord!

För alla spelare – oavsett Android, iOS eller webb

Är man sedan tidigare en flitig användare av MATCHi-appen kommer man att märka en enorm skillnad på den nya och den gamla appen. Framförallt när det kommer till användarupplevelsen. Den nya appen har redan i den första versionen nya funktioner så som exempelvis möjligheten att lägga till ett nytt betalsätt via appen. En stor fördel med den nya plattformen är att den också skapar en flexibilitet som underlättar vidareutvecklande av appen framöver – oavsett om man använder Android, iOS eller webben. Det gör att vi lättare kan förbättra tjänsten löpande och göra det enklare för ännu fler spelare att hitta lediga tider, klubbar och boka banor för sina favoritsporter. Allt för att skapa en bättre upplevelse av tjänsten.

Android and iPhone showing MACTHi's new app

Den nya grafiska profilen – lekfullt, enkelt och passionerat

För att förbättra användarupplevelsen behövde vi även uppdatera och modernisera vårt visuella uttryck. Med det i åtanke arbetade vi fram en visuell identitet som kan ta oss in i framtiden med kraft och energi och som samtidigt utstrålar den lekfullhet och passion som finns inom bolaget. Den nya grafiska profilen representerar oss bättre och visar vilka vi är, både som personer och som företag. Johan Gustafsson, ansvarig designer och MATCHi-stjärnan bakom det nya visuella uttrycket, beskriver processen som följande:

“Det dröjer inte länge innan den som kliver in på MATCHi’s kontor känner av den lekfullhet och nyfikenhet som genomsyrar vår företagskultur. Därför kändes det extra viktigt att arbeta fram en grafisk profil som speglade denna högst levande känsla bättre än vad vårt visuella uttryck gjorde tidigare. Vi har fokuserat på att skapa en mer modern känsla och framförallt en bättre användarupplevelse för den som kommer i kontakt med vår tjänst – oavsett hur man väljer att interagera med oss.”

Med den nya appen och en ny grafisk profil ser vi fram emot en spännande vår med flera uppdateringar och intressanta projekt. Tillsammans gör vi det möjligt för fler människor att spela mer racketsport och framför allt – ha en roligare vardag!


Ladda ned appen här
App Store
Google Play

Similar posts

Håll dig uppdaterad!

Få de senaste marknadsinsikterna direkt till din mejl. Skriv upp dig på vår prenumerationslista idag!